En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte işlem adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta akıllıca açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta çıkmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer skorsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar Yangın Merdiveni Kapısı üzere binalarda tercih edilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas bapların taçı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page